JUNGLE PRIČE
23.03.2020.

Njihalice - najbolji način da umirite bebu

23.03.2020.

Želimo da Vam predstavimo jedan od naših best seller-a, Sansa 2u1 njihalicu, britanskog brenda Joie. Ova vrhunska multifunkcionalna njihalica ne zauzima puno prostora i idealna je čak i za najmanje dnevne boravke.

Višestruke funkcije za zabavu i umirivanje vaše bebe

To što Sansa 2u1 ne zauzima puno porstora ne umanjuje njen učinak na polju pokreta koji umiruju bebu. Dizajnirana je tako da se može njihati sa leve na desnu stranu ili napred-nazad. Takođe postoji mogućnost kombinovanja oba pravca njihanja(levo-desno i napred-nazad), kada je vašoj bebi potrebno malo ekstra umirujućih pokreta! Prilično fenomenlano, zar ne?

Brzina i vibracije

Joie Sansa ima više brzina, kao i mogućnost vibriranja sedišta, pružajući tako vrhunsko opuštajuće iskustvo vašoj bebi.

Podešavanje nagiba i umirujući zvuci

Ova multifunkcionalna njihalica ima tri pozicije nagiba, pet klasičnih uspavanki, pet različitih zvukova prirode i podešavanje dvostruke vibracije. Sedalni deo se na osnovi okreće do 90 stepeni pružajući bebi drugačiji pogled na prostor svakim novim pokretom. Sansa, iako prilično kompaktne veličine, pruža čitav niz mogućnosti za umirivanje vaše bebe u prvih nekoliko meseci njenog života.

Udobnost i sigurnost

Mekani i prijatni materijal sedišta sa vezivanjem u 5 tačaka i zaštita na donjoj kopči čuvaju vašu bebu u svakom trenutku. Oblik i mekoća sedišta kao i plišani ulošci  za glavu i telo čine ga izuzetno udobnim mestom za opuštanje. Materijal se skida i može se prati u mašini, što je izuzetno velika prednost kod beba koje često bljuckaju. 

Prenosna mehanička njanjalica

Joie Sansa ima lagano sedište koje se može skinuti sa osnove i koristiti kao prenosna mehanička njanjalica. Ovo je više nego praktična opcija kada vam je potrebno da beba bude uz vas dok obavljate vaše kućne obaveze. Zahvaljujući pokretnoj ručici sedište se vrlo lako podiže i pomera po kući. Kada je potrebno, okrenite stoper na dole i zaustavite pokretanje njihalice.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara