Najčešća pitanja

U ovom trenutku ne postoji mogućnost isporuke robe van teritorije Srbije, čim bude postojala takva mogućnost obavestićemo Vas. Robu nije moguće isporučiti ni na teritoriju Kosova i Metohije.

Za sve porudžbine čiji ukupni iznos računa prelazi 2.000,00 rsd poštarina je besplatna. Za porudžbine čiji je ukupan iznos ispod 2.000,00 rsd postarina se plaća i iznosi 200,00 din sa PDV-om.

U ovom slučaju, potrebno je da u roku od 30 minuta nakon poslate porudžbine a u primljenom e-mailu koji ste dobili da ste uspešno poručili, kliknete na poništi ovde. Na ovaj način će se Vaša porudzbina poništiti. Ukoliko to ne uradite u naznačenom vremenu, moguće je izvršiti povraćaj robe, ali u tom slučaju Vi plaćate trošak poštarine.

Kada kliknete na dugme „Poruči“ na Vaš e-mail će stići poruka sa svim stavkama koje ste poručili.

Svoje podatke možete menjati kada se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom ulogujete na naš sajt i pristupite stranici ''moj profil''. Na ovom mestu, takođe, možete menjati i druge podatke vezane lično za Vas, pregledati svoje porudžbine, njihove statuse kao i omiljene proizvode.