FORMA VS D.O.O. Beograd

Gočka 59a, 11090 Beograd

PIB:101014880

MB:17193953

Tel: 011/2505-395

Br. reg. kod APR-a: Rešenje: BD.15180/2017 od 28.02.2017.

 

PIB Potvrdu o izvršenoj registraciji možete preuzeti ovde

 

Firma „Forma VS“ osnovana je 1998. godine, kao veleprodaja bebi i dečije garderobe. Firma kasnije počinje da širi oblast poslavanja, i pored veleprodaje domaćih brendova dečije garderobe i opreme, kreće sa razvojem sopstvenih brendovakoji od prvog trenutka svaki artikal iz svog asortimana prilagođavaju deci i njihovim potrebama. Danas firma, pored sopstvenih brendova, Jungle,  My baby, Magic girl i 4ME, radi uvoz i distribuciju svetski poznatih brendova: Tommee Tippee, Baby Nova, Alecto, Maltex, Ceba, Joie, Rico, GB i ostalih.

Jungle u svom asortimanu ima sve, od prve igračke i zvečke do tricikla. Veliki broj mališana je odrastao uz naš brend, i to zbog posebnog, modernog dizajna i neupitnog kvaliteta, po veoma pristupačnim cenama. Akcenat naših kreatora je na udobnosti, jer želimo da obezbedimo slobodu pokreta, neophodnu za pravilan rast i razvoj mališana. Svake sezone Jungle predstavlja stilizovane kolekcije jedinstvenog dizajna koje će učiniti da vaše dete u svakoj prilici izgleda posebno. U Jungle asortimanu nalaze se jedinstvene poklon igračke, ćebići, prekrivači, peškiri – mekani program, nehodajuća obuća, prve igračke uz koje bebe odrastaju i razvijaju motoriku, aksesoar koji je neophodan u svakoj prilici u svakom godišnjem dobu, i kolica, hranilice, auto sedišta, prenosivi kreveci, itd. Svaka Jungle kolica, krevetac, auto sedišta, itd. dizajniraju se sa velikom pažnjom i u pomenutom procesu se trudimo da ispunimo i očekivanja roditelja u pogledu dizajna i kvaliteta i kako bi našim mališanima bilo udobno i sigurno u Jungle asortimanu krupne opreme. U konsultacijama sa roditeljima kontinuirano radimo na razvoju brenda i daljem približavanju brenda roditeljima i deci.

My Baby je posle višegodišnjih pažljivih priprema počeo sa radom 2012. godine. Razvoj ideje zasnovan je na višegodišnjem iskustvu u sferi dečije mode i tekstila. My Baby brend se kreće u dva važna pravca: proizvodnja mekane, udobne i izuzetno kvalitetne odeće za bebe i sa druge strane kreiranje modernih modela za dečake i devojčice do 10 godina.

Brend za decu je podeljen u dva pod-brenda Magic girl, koji brižljivo osluškuje potrebe devojčica i izlazi im u susret udobnim, modernim krojevima za svaki dan i 4ME, namenjen odevnim potrebama dečaka za sve dnevne prilike: školu, sport i druženje.
My Baby je sastavljen od tima perspektivnih mladih ljudi koji ulažu sve kreativne potencijale da doprinesu razvoju brenda I idejnog koncepta koji podrazumeva kvalitet, udobnost i prepoznatljiv stil.

Tommee Tippee je britanski premium brend koji postoji preko 50 godina i zajedno sa roditeljima radi na unapređenju zadovoljavanja roditeljevih i bebinih potreba.  Forma VS je sa razvojem i distribucijom brenda počela 2015. godine i od tada se trudimo da olakšamo roditeljima taj „najlepši posao na svetu“. U asortiman brenda spadaju cucle, flašice, laže, pribor za hranjenje i pribor za mame. Naša osnovna prednost u odnosu na sve ostale brendove iz ove oblasti je karakterističan silikon, koji bebe jako brzo prihvataju, i koji mekoćom podseća na majčinu dojku, te ne postoji problem prilikom prelaska sa dojenja na flašicu. Jarke boje, moderan dizajn i kvalitet su još nešto po čemu svi karakterišu Tommee Tippee.

Dobrodošli na prvu online radnju Vaših omiljenih brendova koje će Vaša deca obožavati.

Pogledajte našu ponudu, sigurni smo da ćete naći nešto što Vam se dopada.

Ukoliko imate bilo kakve sugestije, predloge, žalbe, možete nam se javiti na broj 062/557 204 ili na mail online@junglebaby.rs .

 Stojimo Vam na raspolaganju.

Vaša Forma VS!