JUNGLE PRIČE
01.07.2022.

Njihalice i ležaljke - uživancija za bebu i spas za mamu

01.07.2022.

       Nadamo se da su saveti tipa - Nemoj ga/je navikavati na ruke - davno prevaziđeni i da sve mame znaju da se bebe u maminom zagrljaju osećaju najlepše i najsigurnije, da je vreme koje provedu u maženju i grljenju sa mamom dragoceno za njihov razvoj. Ipak, znamo i da mame u kući čeka gomila posla, kao i to da je mamama ponekad potreban odmor.  Kada tata, bake i deke nisu tu da priskoče u pomoć, na scenu stupa njihalica ili ljuljaška za bebe.

       Bebu umiruje sve što je podseća na matericu. Položaj koji imitira onaj u kome je provela 9 meseci doprinosi tome da se oseća sigurno. Iz tog razloga kreirani su proizvodi za bebe koji ih umiruju, ali i omogućavaju da beba provodi vreme  u pravilnom položaju, da bude sigurna i da se pritom zabavlja. Njihalice ili ljuljaške za bebe su idealne za leškarenje i upoznavanje sa okruženjem, kretak odmor nakon obroka ili dremku, dok mama za to vreme može završiti neki od kućnih poslova ili uživati u šoljici kafe.

       Postoji više vrsta njihalica, ali pre svega se dele na one koje se pokreću, lagano njišu i ljuljaju kako se beba pomera  i one koje same proizvode pokrete (gore-dole, levo-desno)  ili  vibraciju i muziku. Većina njihalica ima luk sa igračkama koje će dodatno zabaviti bebu.  

       Jungle Baby vam nudi veliki izbor najrazličitijih modela njihalica, različitih proizvođača, koje možete pogledati - ovde.  

       Pre nego što stavite bebu u njihalicu bitno je da je položaj prilagođen uzrastu – da ne bude u sedećem položaju dok nije spremna da sedi samostalno. Što se bebzbednosti tiče, uverite se da se njihalica nalazi na ravnoj površini, da odgovara uzrastu deteta (obično je to od rođenja, pa sve dok ne počnu samostalono da sede) i da ste pravilno namestili pojaseve, koji će bebi omogućiti da slobodno pomera ruke i noge, ali da ostane u njihalici. Ljuljaška za bebe treba da bude mekana i udobna, izrađena od materijala koji je prijatan za bebinu kožu, a poželjno je i da se navlaka skida i pere u mašini za veš ili lako čisti. 

       Ukoliko vam je ušteda prostora bitna, potražite njihalice koje se mogu lako sklopiti i odložiti, a na našem online shop-u možete pronaći i najnovije njihalice modernog dizajna koje se lako montiraju na stalak stolice za hranjenje. Predstavljamo vam revolucionarne modele hranilica i njihalica koji će se savršeno uklopiti u vašu kuhinju ili dnevnu sobu Nomi i Tutti Bambini.

Sačuvano u omiljne
Ova visokokvalitetna ljuljaška pružiće vašoj bebi sate i sate bezbrižno...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
16.990,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara