JUNGLE PRIČE
13.09.2022.

Nuna next sistem - sjajne vesti za roditelje!

13.09.2022.

       Ukoliko se spremate za najvažniju ulogu u vašem životu ili ste već postali roditelj i iskusili neke od izazova roditeljstva, kao što je usklađivanje bebinog ritma sa modernim načinom života, sigurno ste se zapitali kako odgovoriti na te izazove. Rešenje je Nuna next sistem.

       Ovaj, na našem tržištu jedinstveni,  sistem za putovanja od 4 proizvoda će vam omogućiti da na najudobniji i najbezbedniji mogući način prevozite bebu od rođenja pa sve do 4 godine, dok će u kombinaciji sa Nuna Mix Next kolicima biti pokrivene sve potrebe Vaše bebe uključujući i šetnje.

                                       

-BASE next kao osnova ovog modularnog sistema nudi vrhunsku prilagodljivost jer je kompatibilna sa CARI next prenosnim krevetićem, PIPA next višenamenskim autosedištem za bebe, ARRA next autosedištem za bebe sa ležećim položajem  i TODL next, elegantnim sedištem koje prati bebin rast, od novorođenčeta do malog deteta.

     Next baza obezbeđuje jednostavnu i bezbednu instalaciju, ima rotaciju koja omogućava jednostavno uklapanje i ima ugrađenu zaštitu od bočnog udara za maksimalnu bezbednost. 

-CARI next je jedinstvena nosiljka za novorođenče pogodna i za vožnju automobilom. Sa svoje dve funkcije - kao nosiljka i kao autosedište - Cari Next omogućava da beba leži potpuno opružena, što je najbolji položaj za kičmu u razvoju.

Preporučena upotreba: 40-70cm, do 9kg.

-Autosedište Pipa next Vam daje slobodu da sa bebom krenete bilo gde. Dovoljno je lagana za nošenje - samo 2,8 kg i dovoljno praktična da se može postaviti uz pomoć pojasa za vezivanje ili na bazu. Dobitnik je 4 zvezdice na ADAC testu bezbednosti dečijih autosedišta.

Preporučena upotreba: 40-83cm, od rođenja do 13kg.

-Arra next je idealno prelazno rešenje od vožnje u nosiljci do vožnje u autosedištu . Tri položaja nagiba omogućavaju bebi da udobno leži, bilo da je sedište pričvršćeno pojasom na zadnjem sedištu automobila ili postavljeno na kolica. Izuzetno je lagano, teži samo 3,5kg.

Preporučena upotreba: 40-85cm, od rođenja do 13kg.

-Todl next, elegantno i sofisticirano autosedište, spremno je da krene sa Vama na put od prvog dana bebinog života. Njegov pametan dizajn osmišljen je tako da se prilagodi svim fazama rasta vašeg mališana. Autosedište Todl je dobitnik 4 zvezdice po strogim ADAC kriterijumima bezbednosti. 

Preporučena upotreba: 40-105cm, od rođenja do 19kg.

                                                                      

Istražite kompletnu ponudu Nuna proizvoda na junglebaby.rs

 

Sačuvano u omiljne
Grupa 0 kg+ 417656
Elegantni i prefinjeni Todl Next je spreman za putovanja kroz detinjstvo, od prvog...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
44.790,00 RSD
Sačuvano u omiljne
CARI NEXT Super udoban CARI next omogućava bebi da mirno leži u potpuno nagnutom polo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
34.990,00 RSD

Ostavi komentar

Ostali komentari