JUNGLE PRIČE
18.05.2023.

NAIF - Kozmetika za bebe koja štiti i prirodu

18.05.2023.

          Dolazak bebe u naš život je predivan trenutak, a sa njim dolaze i mnogi novi izazovi. Jedan od njih je briga o njihovoj koži. Kako bismo svojim mališanima pružili najbolju njegu, biramo kozmetiku koja je prirodna i bez štetnih hemikalija. Upravo takvu kozmetiku nudi holandski brend NAIF - GOOD CARE.

          NAIF je osnovan 2012. godine u Amsterdamu sa ciljem da se kreira kozmetika koja je sigurna i delotvorna za osetljivu kožu novorođenčadi i dece. Njihovi proizvodi ne sadrže štetne hemikalije poput sulfata, parabena, mineralnih ulja, fenoksietanola, MIT/MCIT-a i sličnih. Kozmetika ovog brenda je dermatološki testirana i odobrena od strane stručnjaka. NAIF ne koristi ništa što ne bi trebalo da se nađe u proizvodu za negu bebe. Sve sastojke biraju pažljivo, a proizvodnja se odvija pod kontrolom farmaceuta i hemičara kako bi se postigla maksimalna bezbednost i kvalitet proizvoda.

                                         

          Brend NAIF se trudi da svojim proizvodima ne šteti ne samo koži beba, već ni životnoj sredini. Svi proizvodi su biorazgradivi i pakovani su u reciklirajućem materijalu, što ih čini prijateljskim za okolinu. NAIF se zalaže za održivi razvoj, i to se ogleda u njihovom korišćenju obnovljivih izvora energije u procesu proizvodnje i smanjenju emisije ugljenika.

          Pored kvaliteta i bezbednosti, NAIF vodi računa o praktičnosti i udobnosti korišćenja svojih proizvoda. Svi proizvodi su nežni i prijatni na koži, a lako se nanose i apsorbuju.

          U ponudi brenda NAIF se nalaze proizvodi za sve faze razvoja beba, od prvog dana života do adolescentnog doba. Od šampona i kupki do losiona za telo i kremica za pelensku regiju, svi proizvodi su formulirani da pruže savršenu negu i zaštitu za bebe i decu. Kompletnu liniju Naif proizvoda možete istražiti na našem sajtu- Naif na junglebaby.rs.

          Bezbednost, kvalitet i briga o okolini su glavni principi na kojima se temelji brend NAIF. Uz ovu kozmetiku, roditelji mogu biti sigurni da svojoj deci pružaju samo najbolje, a pri tome ne ugrožavaju ni svoje zdravlje, ni životnu sredinu. Odaberite NAIF i brinite se o koži svojih mališana bez straha od štetnih sastojaka i neželjenih posledica po okolinu. Ovaj brend je postao popularan širom sveta zahvaljujući svojim visokim standardima i etičkim načelima.

 

Zašto je važno koristiti prirodnu kozmetiku?

 

          Ukoliko ste u potrazi za prirodnom i bezbednom kozmetikom za vašu bebu, NAIF je definitivno brend koji treba da imate na umu. Sigurnost, kvalitet i briga o planeti su ono što ovaj brend čini posebnim, a njihovi proizvodi su idealni za sve roditelje koji žele da pruže svojoj deci samo najbolje. Kada je u pitanju nega beba, korišćenje prirodne kozmetike postaje sve važnije. Prirodni proizvodi ne sadrže štetne sastojke koji mogu oštetiti osetljivu kožu beba, a istovremeno pružaju hidrataciju i negu kože.

          Kozmetički proizvodi koji sadrže veštačke boje, mirise, konzervanse i druge štetne sastojke mogu da uzrokuju iritaciju, osip, suvoću i druge probleme sa kožom. Osim toga, neki sastojci mogu da se apsorbuju u kožu i doći do unutrašnjih organa, što može biti veoma opasno za zdravlje. Korišćenjem prirodne kozmetike za bebe, roditelji mogu biti sigurni da neće izložiti svoju decu štetnim hemikalijama koje se često nalaze u drugim proizvodima za negu kože. Prirodni sastojci poput ulja, biljaka i drugih biljnih derivata pomažu u održavanju prirodne ravnoteže kože i sprečavaju iritacije i druge probleme.

                                                            

          Pored toga, korišćenje prirodne kozmetike takođe pomaže u očuvanju životne sredine. Mnogi sastojci u konvencionalnoj kozmetici su teški za razgradnju i mogu da utiču na ekosisteme u okolini. Korišćenjem prirodnih proizvoda, roditelji ne samo da štite zdravlje svoje dece, već i pomažu u očuvanju planete na kojoj živimo.

          Koristeći prirodnu kozmetiku, roditelji mogu biti sigurni da čine najbolje za svoje bebe, a istovremeno pomažu u očuvanju životne sredine za buduće generacije.

Sačuvano u omiljne
-Nežno čisti i hidrira kožu vaše (novorođenčadi) bebe. -Brinite se o koži va&sc...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.790,00 RSD
Sačuvano u omiljne
-Naif Baby Balm sa 0% parfema. -Višenamenski balzam za dodatnu negu suve kože. ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.150,00 RSD
Sačuvano u omiljne
-Naif losion za zaštitu od sunca za bebe i decu sa 0% parfema i zaštitnim...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.904,01 RSD
Ušteda 20%
4.880,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara