JUNGLE PRIČE
09.06.2023.

UPF zaštita - Zašto je važna kod opreme za bebe

09.06.2023.

      Kada je u pitanju nega i zaštita beba, mnoge stvari moraju biti uzete u obzir. Jedna od najvažnijih stvari koju bi roditelji trebalo da razmotre je zaštita od sunca. Uzimajući u obzir koliko vremena novorođenče provodi napolju, pružanje adekvatne zaštite od štetnih sunčevih zraka je ključno. Upravo zato je UPF zastita postala neophodna kod opreme za bebe.

      UPF (Ultraviolet Protection Factor) se odnosi na sposobnost tkanine da zaštiti kožu od štetnih UV zraka. Kada je u pitanju bebi oprema, UPF zastita se može naći u materijalima koji se koriste za izradu odeće, krevetića, kolica, nosiljki i drugih predmeta za bebe. UPF faktor se ocenjuje od 15 do 50+, pri čemu viši faktor pruža bolju zaštitu.

      Zašto je UPF zastita bitna kod bebi opreme?

      Koža bebe je izuzetno osetljiva i tanja nego kod odraslih, što znači da je izloženija štetnim sunčevim zracima. Izlaganje suncu može dovesti do opekotina, preranog starenja kože, oštećenja DNK i povećanog rizika od razvoja raka kože u kasnijem životu. Pravilna UPF zaštita kod bebi opreme može smanjiti ove rizike i obezbediti da vaša beba bude zaštićena tokom celog dana.

      Ako ste roditelj i tražite opremu za bebu koja pruža UPF zaštitu, obratite pažnju na brend Nuna. Ovaj brend je prepoznatljiv po svojoj kvalitetnoj i bezbednoj opremi za bebe, a tende za kolica, autosedišta i nosiljke su posebno dizajnirane sa UPF zastitom. Ove tende će obezbediti da vaša beba bude zaštićena od štetnih sunčevih zraka dok ste napolju. Osim Nune, kada je UPF zaštita u pitanju preporučujemo i brend Joie.

                                                                   

      Uz pravilnu UPF zaštitu, roditelji mogu da se osećaju sigurno i budu uvereni da su preduzeli sve korake kako bi zaštitili svoju bebu od štetnih UV zraka. Osim toga, kupovina opreme za bebu sa UPF zaštitom je i dugoročno ulaganje u zdravlje vaše bebe. Kada kupujete opremu za bebe, uvek bi trebalo razmotriti kvalitet i sigurnost kao prioritete, a UPF zastita je jedan od ključnih faktora koji treba uzeti u obzir.

Istražite veliki broj modela Nuna kolica, autosedišta i nosiljki sa UPF zaštitom na našem online shop-u jer vaša bebe zaslužuje najbolje!

Sačuvano u omiljne
Kolica od 0m+ 417593
Nuna Mixx next su svestrana kolica koja će vam omogućiti da sa vašom bebom kre...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
84.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Grupa 0 kg+ 417577
Za užurbane dane i duga putovanja, ARRA će omogućiti vašem mališanu potpu...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
32.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kolica od 0m+ 417525
Svakom roditelju je potreban pouzdan saputnik da bi uživao u svakodnevnim avanturama ko...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
79.990,00 RSD

Ostavi komentar

Ostali komentari