JUNGLE PRIČE
28.06.2023.

Zdrava ishrana sa Infantino Fresh Squeeze stanicom

28.06.2023.

Leto je konačno tu i ukoliko želite da sa vašim mališanima što više vremena provedete na otvorenom, u prirodi ili na plaži, a da se pritom hranite zdravo sa Infantino „Fresh Squeeze“ stanicom je to moguće! Odaberite sveže voće ili povrće, napravite kašicu, uz pomoć ovog fantastičnog mehaničkog uređaja utisnite kašicu u „Squeeze“ kesicu, zatvorite i možete je nositi gde god da krenete.

Prednost korišćenja Infantino „Fresh Squeeze“ stanice je što sve sastojke za kašice birate vi sami i na taj način možete prilagoditi ukus onome što vaša beba voli da jede i omogućiti joj unos svih hranljivih materije koje su joj potrebne. Može se koristiti i za pire, smuti ili voćni jogurt.  

Još jedna dobra stvar je što deca u kašicama iz kesice mogu uživati odmah, a mogu se čuvati i u frižideru ili zamrzivaču za kasnije. I sve je brzo i lako, kako korišćenje, tako i čišćenje. Neklizajuća osnova obezbediće da stanica ostane na svom mestu na vašem kuhinjskom pultu, a mekana presa obezbeđuje stabilan hvat. Kada završite sa punjenjem kesica stanicu samo ubacite u mašinu za pranje sudova.

                                                

Uz stanicu dobijate 10 kesica za jednokratnu upotrebu, bez BPA, PVC-a i ftalata, što ih čini potpuno bezbednim za vašu bebu. Kada vam ponestane kesica svoje zaliha možete dopuniti praktičnim pakovanjem od 50 komada, a sa stanicom je kompatibilna i Infantino višekratna „Squeeze“ flašica za kašice i tečnost. Za prvi susret vaše bebe sa kašicom u kesici na vrh kesice možete postaviti kašičice koja se poručuju odvojeno.

Sačuvano u omiljne
Infantino, pametno dizajnirani proizvodi za srećno roditeljstvo: Pametno dizajniramo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.400,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Pravljenje i skladištenje svežih kašica za vaše mališane ni...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.990,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara