JUNGLE PRIČE
13.07.2022.

Hape - drvene igračke koje dete čine srećnim

13.07.2022.

       Ljubav roditelja i okruženje u kome odrastaju su ključni za razvoj dece. To okruženje čine i igračke i zato je veoma bitno koje ćete igračke izabrati. 

      Fizioterpeuti, psiholozi i pedagozi preporučuju drvene igračke čiji oblik podstiče razmišljanje i pospešuje razvoj. S obzirom na to da je drvo prirodni materijal dete preko čula dodira upija informacije i stvara sliku o spoljašnjem svetu. Drvene igračke imaju težinu što je jedna od važnih informacija za upoznavanje predmeta i pomaže deci da shvate da predmeti mogu imati to svojstvo, preko čega postaju svesna i svog tela i položaja tela, pomažu im čak i u održavanju ravnoteže, kao i usklađivanju pokreta glave sa pokretima trupa i pokreta glave sa pokretima očiju (navesti igračke sa tom oznakom).

     Još jedna od prednosti drvenih igračaka je trajnost. Naime, drvene igračke imaju duži vek korišćenja od plastičnih, mogu ih naslediti braća i sestre, a mogu se preneti i kao porodično nasleđe na sledeću generaciju.

     Na našem sajtu možete pronaći veliki izbor drvenih igračaka, od kojih posebno izdvajamo nemački brend Hape.

     Drvene igračke ovog brenda podstiču motoriku, logičko razmišljanje i kreativnost i zadovoljavaju najviši nivo kvaliteta i bezbednosti. Njihov asortiman obuhvata edukativne i aktivne igačke kako za bebe, tako i za stariju decu. Kao krajnji rezultat imamo srećno dete i srećne roditelje, osećanje koje Hape nosi u svom nazivu. 

     Za bebe su tu zvečke, glodalice, guralice i različiti sorteri, a za one nešto starije zanimljiviji muzički instrumenti. Za male majstore i graditelje Hape nudi čitav niz drvenih igračaka u obliku konstrukcija koje se sklapaju poput staza i garaža, kao i različite vrste alata i građevinskih mašina. Za decu predškolskog i školskog uzrasta tu su drvene table sa slovima i brojevima i veliki broj igračaka uz koje će deca kroz igru naučiti da gledaju na sat ili imena planeta solarnog sistema, a za istraživače i ljubitelje prirode različitog uzrasta Hape je napravio seriju igračaka koju čine kompas, lupa, periskop, pištaljke za dozivanj ptica, koje će boravak u prirodi učiniti još zanimljivijim. Ne nedostaje ni drvena kuhinja sa mnoštvom kuhinjskih setova uz pomoć kojih se deca upoznaju sa pripremom obroka. 

        Kompletnu ponudu Hape drvenih igračaka pogledajte - ovde.

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.290,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ruke gore ako želite da se saima zabavljate uz policijsku stanicu! Ovaj set dolazi sa p...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.990,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara